П`ятниця, 2024-04-26, 02:21:08
Вітаю Вас Гість | RSS

КАБІНЕТ ЗАВУЧА

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


     Уряд не приймав жодних рішень, які б передбачали звуження трудових прав працівників навчальних закладів та установ освіти або зменшення розмірів їх фінансового забезпечення. Про це йдеться у листі міністра Кабінету Міністрів Остапа Семерака до регіональних департаментів освіти і науки та керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Чиновник зазначає, що уряд отримує звернення педагогічних колективів, профспілкових організацій працівників освіти і науки щодо поширення інформації про доручення прем'єр-міністра стосовно значного скорочення штатної чисельності педагогічних працівників, надання їм відпусток без збереження заробітної плати, встановлення режиму роботи на умовах неповного робочого часу, зменшення або скасування стимулюючих виплат, збільшення обсягу педагогічного навантаження на ставку, зменшення надбавок і доплат, які встановлені у граничних розмірах. Семерак також повідомляє, що проект закону "Про удосконале ... Читати далі »

Категорія: Актуально | Переглядів: 975 | Додав: Galina | Дата: 2014-10-08 | Коментарі (0)

      Сприяння мотивації як бажанню і прагненню дитини до успіху є універсальним завданням для вчителів і батьків. «Добре вмотивована дитина» – це завжди радість. Під час уроків її рука спрямовується вгору. Вона не може дочекатись лабораторного та практичного заняття або навіть звичайного формального тесту. Вона вирішує одну задачу за одною, безперервно просуваючись уперед, навіть у тому випадку, якщо її результати не ідеальні, а на шляху зустрічаються різні проблеми. На жаль, як показують дослідження, такі діти зустрічаються досить рідко. За даними нещодавнього огляду Національної асоціації освіти США (National Education Association), учителі відзначають, що близько 60 % учнів є «незайнятими» або «невмотивованими». На практиці це означає наявність великої кількості деморалізованих дітей з великою кількістю роздратованих і розчарованих у них учителів і батьків. То чи є якийсь вихід із тако ... Читати далі »

Категорія: Актуально | Переглядів: 612 | Додав: Galina | Дата: 2014-10-08 | Коментарі (0)

      У кожній країні, яка дбає про своє майбутнє, освіта має бути одним з провідних пріоритетів. На цьому наголосила Голова парламентського комітету з питань науки і освіти Лілія Гриневич під час проведення дискусійної платформи "Освітня революція для країни та бізнесу", що відбулася в рамках Київського міжнародного економічного форуму. "Реформування освіти має стати одним з пріоритетних, стратегічних завдань України. Події, які ми пережили, показали, що країні потрібен відповідальний патріотичний, кваліфікований і конкурентоздатний на ринку праці громадянин", - зазначила у своєму виступі Лілія Гриневич. "Коли в країні йде війна, зрозуміло, що першим пріоритетом стає обороноздатність. Але так само зрозуміло, що цей критичний час необхідно використати для переосмислення нашого майбутнього, наших цінностей, визначення пріоритетів. У кожній країні, яка дбає про своє майбутнє, освіта мусить бути одним з прові ... Читати далі »

Категорія: Актуально | Переглядів: 519 | Додав: Galina | Дата: 2014-10-08 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024