П`ятниця, 2024-04-26, 00:57:22
Вітаю Вас Гість | RSS

КАБІНЕТ ЗАВУЧА

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


21:06:31
Семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи
     26 листопада 2015 року на базі Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗНЗ Білоцерківського району "Побудова навчально-виховного процесу на основі сучасних технологій". У заходи взяли участь Гвоздкова І.С., завідуюча Білоцерківським РМК, Крутаков О.В., директор Шкарівської ЗОШ  та заступники директорів 29 шкіл району.
     Гвоздкова І.С. провела заняття для заступників з теми "Навчально-виховний процес у сучасному закладі: напрями успішного розвитку", Крутаков О.В. познайомив учасників семінару з особливостями функціонування Шкарівської ЗОШ, Лавренчук Г.М. та Пархоменко Л.С., заступники директора Шкарівської ЗОШ, розповіли про сучні технології, що впроваджуються у навчально-виховному процесі закладу.
     У рамках семінару  заступники відвідали майстер-класи, які провели Лавренчук Г.М. (Використання інформаційних технологій на уроках географії), Зубченко В.О., учитель української мови і літератури Шкарівської ЗОШ (Застосування компетентнісного навчання на уроках української мови і літератури). Заняття пройшли у 7а та 11 класах. Учасники семінару відзначили майстерність вчителів школи та навченість учнів. Майстер-класи також провели заступники директора Ковіня А.Ю. (Томилівське НВО), Пех З.П.(Фурсівська ЗОШ), Шпирка А.І. (Острійківська ЗОШ), які представили проблемне навчання, ігрові та здоров'язберігаючі технології. Учасники заходу мали можливість обмінятись досвідом роботи з упровадження сучасних технологій навчання, аналізу інноваційних уроків,  познайомитись досвідом роботи Шкарівської ЗОШ. Багато позитивних вражень і відгуків в учасників семінару викликав шкільний краєзнавчий музей, який є "Зразковим музеєм" та, звичайно, шкільний бібліотечно-інформаційний центр.
    Підчас рефлесії присутні могли висловити власні думки, враження.
    Учасники семінару залишали Шкарівську ЗОШ з гарним настроєм, озброєні новими знаннями та окрилені ідеями удосконалення навчально-виховного процесу закладів освіти. 
     Щиро бажаємо всім учасникам семінару успіхів на освітянській ниві! 
     
     
     
     
Категорія: ШКІЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 752 | Додав: Galina | Теги: Шкарівська ЗОШ, семінар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024