Субота, 2024-04-20, 12:07:17
Вітаю Вас Гість | RSS

КАБІНЕТ ЗАВУЧА

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:16:25
Літо – це прекрасна нагода для того, щоб стати романтиком!
   Літо – найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти. Адже це найдовший період відпочинку, нових пригод, подорожей, знайомств. Збереження здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей є важливим напрямком діяльності Шкарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
   Щороку учні нашої школи за сприяння Шкарівської сільської ради, особисто сільського голови Бондаря А.Г. відпочивають у кращих дитячих оздоровчих таборах України. 
   Цього літа більше 60 % учнів 6-11 класів оздоровились у ДОТ "Романтик" (м. Скадовськ Херсонської області) і о
дночасно з відпочинком і оздоровленням ма.ли можливість за короткий проміжок часу підтягти певний рівень підготовки з англійської мови, навчитися використовувати англійську в щоденному спілкуванні.
  "Романтик" - це «маленька країна», жителі якої занурюються в казковий світ гри і пригод, музики і спортивних змагань, спілкування і навчання", - так розповідають діти, які відпочили у таборі. Через ігри, розваги, конкурси та змагання школярі могли проявити себе в різноманітних напрямках, які, в свою чергу, стали продовженням  навчального та виховного процесу шкільної програми: відвідували мистецьку студію, хореографічний гурток, студію прикладного мистецтва,  до  послуг дітей були  крита літня естрада, бібліотека, ігрові майданчики, волейбольний та баскетбольний майданчик, футбольне поле, турніки, настільний теніс, тринажери, два басейни і, звичайно ж, море...
     Не забутні 
 враження справили екскурсії  у дельфінарій, заповідник Асканія–Нова.
    Мальовнича природа, повноцінне збалансоване харчування, цікава культурно-масова програма сприяли гарному відпочинку та оздоровленню дітей.

Літо – це прекрасна нагода для того, щоб стати романтиком!
«Я так люблю, коли заходить сонце. Давай поглянемо, як воно сідає за обрій!»
Маленький принц

Усім приємного відпочинку!!!

 

Категорія: ШКІЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 459 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024