Четвер, 2024-03-28, 13:43:03
Вітаю Вас Гість | RSS

КАБІНЕТ ЗАВУЧА

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 52
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


22:36:22
4 лютого - день визволення Київщини від німецько-фашистських загарбників

         Немає, мабуть, жодної родини, якої не торкнулася війна. Її відлуння можна й досі побачити в очах наших ветеранів, у сивині та зморшках, що є слідами нестримного болю від усього пережитого та відчутого…
     
4 лютого минуло 72 роки з дня визволення Київщини від німецько-фашистських загарбників. Аби вшанувати всіх тих, хто подарував свободу Вітчизні та можливість жити на рідній землі, біля пам’ятного знаку в с.Шкарівка зібралися представники районної влади, ветерани війни та воїни-інтернаціоналісти, громада села та учні Шкарівської школи.

     Після урочистого Гімну виступив голова адміністрації Вадим Маршалок, який наголосив, що всі ми в неоплатному боргу перед тими, хто, не шкодуючи свого життя, боронив рідну землю.

     «Низько схиляю голову перед пам’яттю загиблих, перед їхніми близькими, перед ветеранами, які, на щастя, дожили до цього дня. Подвиг наших батьків і дідів надихає тих, хто сьогодні єдиним фронтом виборює нашу державність, незалежність та мир. Вважаю, що найважливіше завдання для влади – розбудувати потужну армію та створити умови для зміцнення обороноздатності держави, яка б змогла дати гідну відсіч підступному ворогові. Я вірю в непереможну силу нашого волелюбного народу», – сказав Вадим Маршалок.

     Голова району також наголосив на важливості патріотичного виховання молодого покоління, побажав міцного здоров’я, родинного тепла й затишку, оптимізму й непохитної віри в перемогу.

   До присутніх звернувся також Ветеран Збройних Сил України, голова ветеранів с.Шкарівка, учасник бойових дій в Афганістані, підполковник Юрій Ісаковський. «Молоді герої, виховані на прикладі загиблих героїв, боронять східні кордони нашої держави. Вірю, що найближчим часом мир прийде в наші домівки», - зазначив ветеран-інтернаціоналіст.

      Присутні поклали квіти до підніжжя обеліска. Нехай пам’ять про них ніколи не згасає в наших серцях, адже хто не знає свого минулого – не має права на гідне майбутнє.
за матеріалами сайту 
http://bcrda.gov.ua

Категорія: ШКІЛЬНІ НОВИНИ | Переглядів: 444 | Додав: Galina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Copyright MyCorp © 2024